Parketvloeren

Een echte houten vloer brengt warmte, sfeer en karakter in uw huis. Met parketvloeren van Parkethuys Nissewaard kiest u voor kwaliteit. Op ambachtelijke wijze gelegd, staan onze parketvloeren garant voor jarenlang woonplezier. 


Laminaatvloeren

Een laminaatvloer van Parkethuys Nissewaard is niet alleen voordelig, hij is tevens van hoge kwaliteit, onderhoudsvriendelijke en kleurvast.
Dat is topkwaliteit voor een zachte prijs. Laminaat zorgt voor een prettig woongenot, vooral wanneer het gelegd wordt op een geluidsreducerende ondervloer. 


Onderhoud

Ook voor het onderhoud van uw bestaande vloer bent u bij Parkethuys Nissewaard aan het juiste adres. Wij kunnen uw vloer schuren en opnieuw bewerken met lak of olie. Uw vloer ziet er dan weer uit als nieuw.


Parkethuys Nissewaard

Al meer dan 15 jaar draait het bij ons familiebedrijf om traditioneel parket en laminaat vloeren. Dit alles in combinatie met service, kwaliteit en vakmanschap!  

De keuze van een vloer is niet altijd de makkelijkste keuze, wij helpen u graag bij het maken van deze keuze; Wij staan u persoonlijk bij en komen graag bij u langs voor een advies op maat. Na een eerste overleg weet u dat het goed zit.

Parkethuys Nissewaard staat voor vertrouwd ambachtelijk. Dit betekend dat wij pas tevreden zijn wanneer alles voor u naar wens is, wanneer het resultaat van de vloer uw verwachting overtreft.

Bent u geinteresseerd of heeft u vragen, aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Bedankt voor het bezoeken van onze website en hopelijk tot snel!

Jaap Jongenengel Like ons op Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes op het gebied van vloeren